Cursussen

Maak werk van je uiterlijk

“Mooi zijn is fijn. Nog belangrijker is jezelf mooi te voelen zowel van buiten als van binnen.”

Uitgangspunt:

Mensen wegwijs maken in een verantwoorde huidverzorging. Van welk cosmeticahuis u de producten ook heeft, het heeft alleen zin als het voor u de juiste producten zijn en op de juiste wijze gebruikt worden. Deze gezellige en leerzame cursus bestaat uit drie lessen van ongeveer 2 uur.

Eerste les: In de eerste les zijn we met onze handen bezig. Zowel de handhuid als de nagels komen uitgebreid aan bod.

Tweede les: De tweede les staat in het teken van de huidverzorging. Kennis van uw huidtype, producten en werkmethode zijn van groot belang. We gaan op onze eigen huid een huidanalyse stellen, onze huid reinigen, voeden en beschermen. Huidgymnastiek is een humoristisch gedeelte in deze les.

Derde les: Les drie staat in het teken van de make-up die we ook bij onszelf gaan aanbrengen.

Cursusboek

Voor iedere cursist ligt een speciaal voor deze cursus geschreven cursusboek klaar. Het behandelde, meer informatie en tips, u kunt het thuis allemaal naslaan.

Cursus Wimperextention

Eyerlash is een wereldwijd beproefde, succesvolle oogmake-up, een creatie van de droomfabriek Hollywood. Miljoenen vrouwen over de hele wereld vervullen sinds jaren hun droom- stralende mooie expressieve ogen- met Everlash.U leert kleine wimperwaaiertjes op de eigen wimpers aan te brengen. De specifieke vakkennis van een visagist(e) richt zich vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up. Elk type huid en omstandigheid vraagt om een individuele make-up.

Metamorfose

Haal het beste uit uzelf. Dat kan met Thermen Hermitage’s professionele metamorfose. Onder de vakkundige handen van de kapper, visagist en schoonheidsspecialiste krijgt men een ander uiterlijk. Het metamorfoseteam kijkt naar persoonlijkheid, gelaatskleur, de vorm van het gezicht en de uitstraling en stemt daar de styling en kleur zowel de make-up als het kapsel op af. Daarnaast geeft het team uitgebreid make-up en gelaatsverzorgingsadvies, zodat de metamorfose ook door de klant thuis toegepast kan worden. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een Metamorfose Deluxe, waarbij het well-being- en beautyaspect uitgebreider aan bod komt. Deze metamorfose voor zowel lichaam als geest duurt een hele dag en biedt naast de make-up en hairstyling ook keuzes uit o.a. een manicure, pedicure en een gelaatsbehandeling, een pakking en een massage. Tussendoor kan men genieten van een gezonde lunch.