Handvezorging (manicure)

Mooie nagels voor veel vrouwen en mannen een schoonheidsideaal! Verzorgde en nette handen en nagels hebben niets te maken met ijdelheid, maar zijn gewoon een teken van hygiëne en een beetje aandacht voor jezelf. En dat is zeker geen overbodige luxe, want van geen enkel deel van de huid wordt zoveel gevergd als van die van de handen.

Daar komt bij dat de natuurlijke bescherming van de hand niet optimaal is in vergelijking tot die van andere delen van het lichaam en bovendien zijn de nagels, hoewel bestaande uit dode, verhoornde cellen bijzonder kwetsbaar; een regelmatige en goede verzorging kan het verouderingsproces van huid en nagels vertragen.

De nagelstylisten zijn tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van gel- en acrylnagels, zodat men direct lange sterke en verzorgde nagels heeft.

 

Voetverzorging (pedicure)

Liep u al eens "op wolken"? Veel trouwe bezoekers van de Thermen Hermitage kennen dit aangename gevoel van goed verzorgde voeten. De moderne voetverzorger is goed opgeleid. Ook de techniek heeft niet stil gestaan, zodat zij kunnen beschikken over de nieuwste apparatuur.

Beschrijving van de nattechniek:
Dit is de nieuwste apparatuur waarmee wij de behandelingen hygiënisch, efficiënt en pijnloos kunnen uitvoeren. Dit is een freestechniek waarbij tijdens het frezen een vloeistof wordt meegesproeid: gedemineraliseerd water of een speciale desinfecterende spraymotorvloeistof. Dit heeft voordelen zowel voor de klant als de voetverzorger. Het vermindert of voorkomt pijn tijdens het frezen. Voor de voetverzorger werkt het prettiger en sneller. Bovendien slaat het stof dat bij het frezen vrijkomt neer en komt niet, of in veel mindere mate, in de lucht terecht.

Cosmetische voetverzorging
Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!
Kom ook eens vrijblijvend kennis maken met de gediplomeerde pedicure van Thermen Hermitage. Zij houden op bepaalde tijden open dag of inloop-spreekuur. Een uitstekende gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren!