Over Ons

Rebien Gangaram Panday en Hertha Gangaram Panday Ramdhiansing overwogen in 2003 om terug te keren naar Suriname en hadden het plan opgevat om een hamam neer te zetten. Het idee was al in 1999 geboren toen wij tijdens een vakantie in Turkije, kennis hadden gemaakt met de hamam. Direkt na de eerste keer waren wij van overtuigd dat het goed zou zijn om een hamam in Suriname te bouwen.
Sinds 1999 waren wij aan het brainstormen hoe dit plan te realiseren. Hertha werkte in het dagelijks leven als schoonheidsspecialiste in Rotterdam en Rebien werkte als hoofdagent van politie te Rotterdam.

Na vele onderzoeken in Nederland en Turkije besloten wij met vakantie naar Suriname te komen om te zien of de plannen haalbaar waren. Wij kwamen tot de conclusie dat er best vraag naar was omdat er weinig of geen ontspannings mogelijkheden waren. Terug in Nederland werd het voornemen om Nederland te verlaten en terug te keren naar Suriname erg serieus.

Toen kwamen de vragen.

Zouden wij nu na 25 jaar wel kunnen wennen?

Is het niet een groot risico?

Is het wel verstandig om de stap te nemen?

Omdat het beantwoorden van deze vragen niet echt mogelijk was hebben wij op een gegeven moment besloten de stap gewoon te nemen. In Suriname hebben wij heel veel werk verzet en op 16 juli 2006 officieel onze zaak kunnen openen.

 

Comments are closed.