KLASSIEKE ONTSPANNINGMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie.

Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

 

HOT- EN COLDSTONE MASSAGE

Bij een Hot- en Coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude basaltstenen, voor een zeer aangenaam en rustgevend effect en vernieuwde energie.

De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen beter uit het lichaam worden afgevoerd. De koude stenen die daarna worden gebruikt zorgen ervoor dat de bloedvaten zich weer vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De Hot en Coldstone massage is zeer geschikt bij klachten als: vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, verminderde doorbloeding, vermoeidheid en hoofdpijnklachten. Na deze heerlijke massage zult u zich ontspannen en vol energie voelen.

 

 

 

dsc_0748
hotstne

  • Bij de massage van 25 minuten worden uw rug en achterkant van de benen gemasseerd.
  • Bij de massage van 40 minuten worden de rug en de achter- en voorkant van uw benen gemasseerd.
  • Bij een massage van 55 minuten worden uw gelaat, rug en voor- en achterkant van uw benen gemasseerd.