Registratie
  1. Basic Beauty Make up WorkshopMasseuseSchoonheidsspecialist

  Registratie formulier

  Opleiding masseuse

  Wil je aan de slag als massagetherapeut? Zou je willen werken aan een betere wereld door mensen te laten ontspannen? Ben je op zoek naar een carrière binnen een persoonsgerichte werkomgeving? Dan is de vakopleiding masseuse van de Thermen Hermitage zeker iets voor jou!

  Waarom een opleiding masseuse volgen?

  Pure ontspanning ervaren is een kunst die nog maar weinig mensen meester zijn. De vraag naar massagetherapeuten is daarom sterk gestegen. Als massagetherapeut help je mensen optimaal te ontspannen. Daarmee kunnen veel fysieke en psychische gezondheidsproblemen worden voorkomen. Het bewustzijn dat de focus in de gezondheidszorg niet op het beter maken van mensen zou moeten liggen, maar op het waken over de gezondheid van gezonde mensen wordt steeds groter. Volg daarom deze opleiding masseuse!

   


   

  Opleiding schoonheidsspecialiste 

  Ambitie om schoonheidsspecialiste te worden? Wil je mensen verwennen met lichaams- en gezichtsbehandelingen? Wil je werken binnen een flexibele, veelzijdige en ontspannen branche? Aarzel dan niet en volg de opleiding schoonheidsspecialiste aan de Thermen Hermitage!

  Schoonheidsspecialiste: een veelzijdige job in een leuke branche.

  Deze opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste is tweeledig; je helpt mensen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning. Het is dan ook lonend om te zien hoe je klanten na afloop als herboren je salon verlaten.